El Govern ha anunciat que ampliarà la línia d’ajuts a autònoms fins als 374,7 milions, 94,7 milions d’euros més del que va anunciar a principis d’any. El Departament de Treball començarà a pagar els 2.000 euros per treballador a partir de dilluns i espera haver finalitzat el procés en dues setmanes. Així ho ha dit el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, en una roda de premsa en la qual ha assegurat que rebran la subvenció 187.300 treballadors per compte propi s’han registrat entre el 19 i el 26 de febrer. En total, els beneficiaris representen el 57,17% dels autònoms que són persones físiques. En un inici la Generalitat treballava amb la previsió que la subvenció arribaria a 140.000 treballadors.

Aquest és el quart ajut extraordinari que la conselleria atorga a les persones autònomes per a fer front a les conseqüències de la covid-19. Aquest és el quart ajut extraordinari que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies atorga a les persones autònomes per a fer front a les conseqüències de la covid-19.

Les subvencions formen part del pla trimestral d’ajuts directes dotat amb 618 milions d’euros pels col·lectius i sectors que més pateixen l’impacte de la pandèmia.

Autor: