La consulta sobre la planta de compostatge de Santa Bàrbara serà el 25 d’abril. L’oposició de l’Ajuntament de Santa Bàrbara ho ha fet públic, després de donar el seu suport a la plataforma contrària a la planta. El resultat, però, no serà vinculant, però sí que suposarà un fet històric. Podran votar els majors de 16 anys.

“Pensem que serà una cosa sense precedents i per tant, serà positiva perquè comptarà amb la participació de la gent que és el que ens importa. Podran opinar sobre una cosa que porta controvèrsia”, assegura Eva Franch, regidora del PSC de Santa Bàrbara. Per una altra banda, Isabel Garcia, representat del Moviment Alternatiu Planer demana “una comissió de seguiment amb els grups polítics que estema a l’ajuntament i amb la gent del poble per a tindre un seguiment del projecte de la planta de compostatge”.

Un clam materialitzat per l’oposició de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, que ha donat suport a la plataforma “No a la planta de compostatge a la Plana del Montsià” des de l’inici i per això van portar al darrer ple una moció per tal de realitzar la consulta i crear una comissió de seguiment.

La consulta es farà el dia 25 d’abril a l’Smart Centre, de les 9 del matí fins a les 20 hores, no tindrà caràcter vinculant. Segons ha informat l’alcalde, Antonio Ollés, la consulta tindrà un cost aproximat d’uns 3.200 euros.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.