La primera hora de la zona blava a Tortosa serà gratuïta de forma indefinida. Després que l’Ajuntament implantés esta mesura fa uns mesos per donar suport al teixit comercial en plena crisi de la Covid, ara plantegen modificar l’ordenança que regula l’estacionament a la ciutat i allargar-la el que sigui necessari. Amb això, l’Ajuntament recorda que deixen d’ingressar 120.000 euros a l’any i que entrarà en vigor un cop aprovada definitivament la modificació.

“Una altra de les mesures que també va lligada amb l’actuació del comerç i que portarem a terme al proper ple és destinar 400.000€ a bons perquè cada ciutadà es puga descarregar 20 euros amb bons i que per tant, puga adquirir descomptes al comerç local”, ha afegit l’alcaldesssa.

L’equip de govern del PDeCAT i el PSC també duran a aprovació la modificació dels estatuts de l’empresa municipal Tortosa Media i un nou paquet d’inversions d’aigües de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.