Ja han entrat a la fase final, les obres d’arranjament de les voreres del carrer d’Alfara de Carles, a Ferreries, en el tram que va entre els carrers de València i el passeig de l’Ebre. En total, sis trams de vorera que presentaven un deteriorament important i que ara s’han reurbanitzat per complet.

L’arranjament també ha permès seguir eliminant barreres arquitectòniques, situant la vorera a cota zero als passos de vianants, i també ha inclòs la instal·lació de paviment podotàctil perquè les persones invidents puguen identificar la presència del lloc de pas. A més a més, els treballs han tingut en compte futures intervencions d’asfaltatge, que està previst que es puguen dur a terme al llarg de l’any.

L’actuació permet completar la renovació de les voreres a tot el carrer d’Alfara, on al desembre del 2018 també es va intervindre en el tram existent entre la plaça del Mestre Monclús i el carrer de Tarragona. Posteriorment, també s’havien fet rebaixos als passos de vianants situats a la part posterior al CAP Baix Ebre per facilitar el pas de les persones, una actuació que va ser escollida per la ciutadania als pressupostos participatius.

Les obres ara en execució van lligades al pla de millora de la via pública que l’Ajuntament de Tortosa va iniciar al 2020 i que tindrà continuïtat durant el 2021. En este sentit, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apuntat que durant el pròxim trimestre continuaran les tasques a altres zones de Ferreries, com ara l’avinguda de Colom, el carrer d’Alcanyís o la plaça 1 d’Octubre, entre d’altres.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.