La comarca de la Ribera d’Ebre és l’única de les quatre ebrenques que aconseguix baixar el risc de rebrot, concretament a 69 punts. En canvi el Baix Ebre i el Montsià es mantenen en un risc alt, concretament de 104 i 131 respectivament i la Terra Alta en un risc molt alt, en 371 punts.

Per municipis, 36 dels 52 pobles de les Terres de l’Ebre aconsegueixen un risc de zero punts o proper a zero. Les poblacions que més risc tenen són dos de la Terra Alta: Vilalba dels Arcs, amb 1085, i Gandesa, amb 979. La resta de municipis del territori que tenen un risc mitjà o alt són Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, l’Ampolla, Ulldecona o Masdenverge, entre altres, tots en valors d’entre 80 i 200. També destaca Móra la Nova amb un risc de 687 punts.

Avui dijous, l’Rt puja a 0,98

La regió sanitària de les Terres de l’Ebre acumula, des de l’inici de la pandèmia, 9.482 casos confirmats per PCR o TA, 8 més que en el balanç anterior, i 9.769 si es tenen en compte totes les proves. En aquesta regió han mort 167 persones, les mateixes que en l’últim balanç. Entre el 15 i el 21 de febrer es van notificar 4 defuncions, 3 en l’interval anterior. Hi ha 9.432 persones vacunades de la primera dosi, 1.281 més, i 4.447 de la segona, 47 més.

L’Rt puja una centèsima, fins a 0,98, mentre que la setmana anterior era de 0,59. Ara hi ha 38 pacients ingressats, dos menys. Entre el 15 i el 21 de febrer hi havia 44 pacients ingressats, 63 la setmana anterior.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.