El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Terra Alta ha impulsat una iniciativa que ha permès a totes les escoles de la comarca lluir un mural no sexista al seu pati. Les protagonistes de les obres són, generalment, dones que han aconseguit fites importants al llarg de la història, i que, malauradament, no han gaudit del mateix reconeixement que els homes. Les creacions han anat a càrrec de l’il·lustrador gandesà Jordi Costa.

L’encarregat de dissenyar i crear els murals ha estat l’il·lustrador gandesà Jordi Costa, qui n’ha pintat un total de dotze. Una iniciativa finançada per l’Institut Català de les Dones en el marc del Pacte Estatal contra la Violència de Gènere. Més enllà de missatges activistes pels drets femenins, a cada il·lustració l’acompanyava també una frase que pot animar els alumnes a complir els seus somnis, independentment del seu sexe i gènere.

 

Autor: