L’Ajuntament de la Sénia va aprovar per unanimitat, en el darrer ple de dilluns passat, una sèrie d’ordenances que comprenen les subvencions per rehabilitació d’habitatges, dotada amb una quantitat de 10.000 euros. També es contemplen les subvencions per a petits comerços en reformes i nova creació de 8.000 euros, subvencions a empreses locals per la promoció i foment de nous mercats en 10.000 euros i, també, la subvenció a esportistes seniencs i els premis de la nit de l’esport senienc, dotades amb 1.500 i 725 euros respectivament.

Altrament, el consistori va aprovar una série d’ajudes que es destinaran a les diferents entitats del municipi. Totes elles tenen són de caire cultural, dinamització econòmica, esportiu, joventut, ensenyament i, també, de caire social. En total, es repartiran  més de 140.000 euros. Aquestes entitats corresponen als sectors cultural, de dinamització econòmica, esports, joventut, ensenyament i també de caire social.

El total exacte de les ajudes arriba als 141.877 euros i es repartirà de la següent manera:

Tipologia de l’entitat Quantitat
Cultural 48.196 €
Dinamització econòmica 26.570 €
Esportives 35.581 €
Joventut 970 €
Ensenyament 8.250 €
Socials 22.310 €

 

També es va aprovar, per unanimitat, una moció en motiu del dia internacional dels drets de les dones. A més, també es va donar suport, des del consistori, a l’alliberament del raper Pablo Hasél, tot i que no va rebre el vot favorable de tot el consistori: van votar a favor “Futur per la Sénia” i “La Sénia Sí”, mentre que ho van fer en contra “Alternativa Senienca” i “Candidatura de progrés”.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.