Després de les bones sensacions que havia deixat l’equip ampostí tant davant l’Elda com el Sant Joan Despí, l’Amposta-Lagrama va estar lluny de la millor versió quan més ho necessitava. Al camp del Gavà, rival directe per a la salvació que enguany debuta a la categoria, van acusar sobretot el fet de fallar excessivament en atac on el 50% de llençaments no els hi van entrar i va ser un factor que els va condicionar.

Les ampostines buscaven la seua tercera victòria consecutiva i aquesta mateixa ànsia els ha jugat en contra. Durant els primers compassos van saber reaccionar al marcador advers de 3-1 i se situaven amb un 4-5, després que les gavanovines s’avancessin al marcador des del punt de penal. Al minut 17 de partit inclús se situaven amb un +2 al marcador (amb el 5 a 7) però seria un miratge, després de la reacció de les del Baix Llobregat que els permetia aixecar el marcador amb el 8-7 als dinou minuts després d’una mala selecció de llençaments dels atacs ampostins. En els darrers deu minuts el parcial de 5 a 2 favorable a les locals situava un marcador de 13 a 9 al seu favor, fallant accions tant clares com un mà a mà de Georgina Vila sola davant la portera que sortia fregant el pal. Un fet que confirmava que no era el dia per a les davanteres ampostines.

A la sortida dels vestidors, ho intentaven les de Mateu Castellà que van recuperar la versió més agressiva que havien mostrat en els anteriors partits. Ajustant millor en defensa i sent efectives en atac transformant un gol Zoe i amb dos gols seguits de Georgina Vila aconseguien retallar les diferències al marcador als tres minuts de joc situant-se amb el 13-12, fet que li obligava al tècnic local Alfred Pérez a sol·licitar temps mort per mirar de trencar la inèrcia positiva de l’Amposta. Hi havia molt partit per endavant. Una situació que s’anava mantenint fins als setze minuts de la represa quan el Gavà va aconseguir marxar de tres gols altra vegada (21-18), fet que motivava el temps mort de Mateu Castellà a falta de 14 minuts per al final del partit.

Després de dos atacs consecutius fallats per ambdós equips, fruit d’una intercepció en defensa Zoe Turmes aprofitava per escurçar les distàncies amb el 21-19 a falta d’11 minuts per a la conclusió. Hi havia temps d’enganxar-se al partit i més encara després de dos aturades consecutives de Marta Gálvez en un llençament de set metres que aturava en primera instància però el rebot li tornava a Eva Torremorell que tornava a llençar davant la bona resposta de la portera visitant. Malgrat tot, en el següent atac se li assenyalava falta en atac a Mariangeles de Uriarte. Molts de dubtes hi havia en aquesta fase del partit quan les locals se li assenyalaven dobles i a la contra es xiulava penal sobre Laia Hernàndez. Andrea Guerrero era l’encarregada de fer el llençament però topava amb l’encert de Buxo que podia desviar el servei per dalt la porteria. De nou tornava a estar providencial la portera local quan Zoe Turmes es presentava completament sola i de nou salvava l’opció de que l’Amposta es pugués apropar al marcador amb el 21-20 desviant l’acció amb el peu. Massa concessions. Amb 23-21, després del gol d’Andrea Guerrero que s’internava per l’esquerra de l’atac, Mateu Castellà ha demanat temps mort després de l’atac fallat per les gavanovines al que responia Marta Gálvez quan restaven dos minuts per al final del partit. Tot i això, en el següent atac, el remat de Zoe Turmes sortia desviat per sobre el travesser i perdonava l’opció de poder-se acostar a un gol al marcador. La local Núria Pizarro no perdonava i transformava el 24-21 que sentenciava ja el partit quan restava tan sols un minut.

Decepció total a les files ampostines al final del matx i ara tocarà refer-se contra un dels rivals més complicats de la categoria, el Mataró que amb un partit pendent es podria situar líder de la categoria. En el partit d’anada ja van guanyar a les ampostines per un contundent 28 a 19. Veure’m si les del Montsià són capaces de derrotar a un conjunt teòricament superior com van fer ara fa dues jornades contra el Sant Joan Despí.