Les tres categories amb accés a categoria nacional de futbol sala, és a dir, la Divisió d’Honor Sènior masculina, la Divisió d’Honor Juvenil masculina i la Divisió d’Honor Sènior femenina, ja tenen disponibles els seus respectius calendaris de competició per iniciar el proper 20-21 de febrer.
Calendaris per la represa de les Divisions d’Honor de futbol sala amb accés a nacionalPreparats els calendaris per començar la competició. Amb la represa de la competició de les categories amb accés a les categories de nacional, després de l’aprovació per part del Govern de Catalunya, i la posterior publicació de la circular número 32 “Flexibilització de les restriccions a la pràctica esportiva” i la circular número 33 “Autorització de les competicions que donen accés a les categories estatals” de la Federació Catalana de Futbol, la Lliga Catalana de Futbol Sala fa públics l’adaptació dels calendaris de les tres categories implicades amb l’assignació de les jornades en les noves dates habilitades.

Es tracta de les següents categories:

CATEGORIES QUE INICIARAN LA COMPETICIÓ
Divisió d’Honor Catalana Sènior masculina de futbol sala
Divisió d’Honor Juvenil masculina de futbol sala
Divisió d’Honor Catalana Sènior femenina de futbol sala

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA SÈNIOR MASCULINA DE FUTBOL SALA

Categoria enquadrada en 3 grups de 16 equips, on ja es van disputar les dues primeres jornades el passat mes d’octubre. Per tant, aquesta competició s’iniciarà a partir de la jornada 3 i el campió de cada grup ascendirà directament a la 3a Divisió nacional de futbol sala, i descendiran 12 equips, és a dir, el 13è, 14è, 15è i el 16è de cada grup, a més, dels descensos corresponents a la reestructuració dels grups supernumeraris.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL MASCULINA DE FUTBOL SALA

Categoria enquadrada en 1 únic grup de 14 equips, els quals inicien la competició des de la jornada 1 i el primer i segon classificat ascendiran directament a la categoria Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala. Per altra banda, descendiran els quatre últims equips, a més, dels descensos corresponents a la reestructuració del grup supernumerari de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala.

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA SÈNIOR FEMENINA DE FUTBOL SALA

Categoria enquadrada en 1 únic grup de 16 equips, on ja es van disputar les dues primeres jornades el passat mes d’octubre. Per tant, aquesta competició s’iniciarà a partir de la jornada 3 i les campiones de grup ascendiran directament a la 2a Divisió nacional femenina de futbol sala mentre que descendiran els quatre últims equips, a més, dels descensos corresponents a la reestructuració dels grups supernumeraris.

El Pla de Competició vigent correspon al publicat a la circular número 27 “Adaptació del Pla de Competició de futbol sala” de la Federació Catalana de Futbol després que la Comissió Executiva de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, es reunís el dia 14 de desembre de 2020, acordant l’adaptació del Pla de Competició de futbol sala en les circumstàncies de força major provocades per la pandèmia del Covid-19.

Una vegada readaptat el calendari de competició amb l’inici marcat pel proper cap de setmana del 20-21 de febrer de 2021, la competició es desenvoluparà en una sola volta, d’entre 13 o 15 jornades depenent de la categoria, finalitzant el 12-13 de juny de 2021.

INICI COMPETICIÓ 20-21 de febrer de 2021
FINAL COMPETICIÓ 12-13 de juny de 2021

A continuació es poden consultar els calendaris de les tres categories que iniciaran la competició:

CALENDARIS DE COMPETICIÓ
Divisió d’Honor Catalana Sènior masculina de futbol sala GRUP 1
GRUP 2
GRUP 3
Divisió d’Honor Juvenil masculina de futbol sala GRUP ÚNIC
Divisió d’Honor Catalana Sènior femenina de futbol sala GRUP ÚNIC

Uns calendaris que ja estan disponibles al web federatiu (www.fcf.cat). A més, queda redefinit el calendari de les dates de joc de les competicions de futbol sala de la present temporada 2020-2021, el qual es pot consultar accedint a la portada de futbol sala del web federatiu (www.fcf.cat), a l’apartat de la  ‘Tota la informació de la Lliga Catalana de Futbol Sala’.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.