Pablo Casado, el president del Partit Popular, es va reunir dimarts 9 de febrer a la Cambra de Comerç de Tortosa amb el president, Francesc Faiges, els vicepresidents i membres del comitè executiu en un acte més de la campanya electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya del 14F. La visita del líder del PP va passar totalment desapercebuda al no fer-se pública oficialment als mitjans de comunicació. El caràcter semiprivat de la trobada, que ha transcendit per la publicació d’un vídeo en xarxes socials amb una concatenació de fotografies de la jornada, impedeix donar detalls concrets del contingut de la reunió. El que sí se sap és que els empresaris ebrencs van reivindicar a Pablo Casado aspectes relatius a la millora d’infraestructures, així com la conveniència de fer efectiu del Pla Delta. Casado els va recordar la força del partit popular a Europa, on els fons econòmics europeus són determinants per a qualsevol estat i es va comprometre a visitar pròximament el Delta de l’Ebre, un espai que va confessar que no coneixia.