El dia 3 de desembre de 2020 assistim a l’espectacle del famós xat dels militars retirats que parlen d’afusellar 26 milions d’espanyols (per tant, no només els catalans… ) “hijos de puta” (sic), dient barbaritats com que es necessita un altre “alzamiento nacional” (per atrevir-se a investigar al rei vell i no permetre que l´actual anés a Barcelona a donar uns paperets) contra una “nueva alianza judeomasónica” (PSOE- Podemos); qualifiquen a Franco com l'”irrepetible”, diuen que s´ha de fer “algo legal o il·legal contra l’ANC”, hi ha una salutació d’Abascal i un ésser viu diu textualment: “qué pena no estar en activo para desviar un vuelo caliente de las Bárdenas a la casa de estos hijos de puta” (ANC). O sigui que, per dir coses en contra de la corona es va a presó i per dir estes barbaritats no passa res. S’ha imputat algú? A països democràtics estarien a la garjola per estes infàmies. Això és Espanya.

El 4 de desembre el TS tomba el 3r grau a tots els presos polítics, per “prematuro” i tampoc els permet sortir alguns dies per la seua falta de “conexión con un proceso de reinserción”; han tardat 4 mesos a dir això i ho fan ara de cara a les festes de Nadal… i al seu escrit diuen que els presos “han de modificar su ideología”, mentre que a una sentència del mateix tribunal de 2011 diuen que “las ideas no se pueden perseguir, la Constitución no prohíbe las ideologías, por rechazables que sean”, però veiem com clarament s’ho passen pel …. Això és justicia?

Als membres del TS els regalo este versicle d’Isaïes (33:22) que diu: “El Senyor ens governa, el Senyor ens dóna les lleis. El Senyor és el nostre rei: és ell qui ens salva.”

I encara podrien llegir primer llibre de Samuel 24:16 que diu: “Que el Senyor sigui jutge i sentenciï entre tu i jo. Que examine i defense la meua causa, que em faci justícia alliberant-me de les teues mans”.

Les togues salvaran als jutges del TS en el seu judici? No són conscients de tot el que estan fent? Coneixen poc les lleis?

Demanaran perdó algun dia? Seria inaudit, perquè les altes instàncies d’Espanya no han demanat mai perdó; algú ha demanat perdó pel genocidi que Espanye va dur a terme a Amèrica? O pel que van fer els mateixos reis catòlics (quina paradoxa!) als jueus? O pel que va fer Franco en acabar la guerra civil i durant els quaranta anys de dictadura? Jo no ho he sentit mai, pitjor encara, Espanya ha convertit un tribunal franquista per jutjar comunistes i maçons i enemics d’Espanya, el Tribunal de Orden Público, en l’actual Audiencia Nacional, que tots podeu veure què està fent avui en dia.

Després de tombar el 3r grau dels presos polítics el TS, la Asociación de Fiscales de España va treure comentaris burlant-se de la presó a les xarxes socials. Ha passat alguna coseta?

El dia 6 de desembre, el ciutadà Juan Carlos presenta una declaració voluntària a Hisenda i paga 678.000 € per regularitzar i que no el jutgen per les targetes opaques, ja veurem, perquè com la Fiscalia el va avisar no és espontani i, per tant, és un acte invàlid en l’àmbit de voluntarietat fiscal. Ara, com es tracta d’ell …

El dia 14 de desembre el TS (la sala 2a, presidida per Marchena) decideix tornar a jutjar el cas Bateragune, que va condemnar Otegui i altres persones per pertànyer a organització terrorista, suposadament per voler reconstruir Batasuna.

Penso que cal recordar que Otegui, Sonia Jacinto,Rafa Díez i Miren Zabaleta ja han complert la totalitat de la pena de presó, que el TEDH va sentenciar el 2018 que el judici no havia estat imparcial (què bonic !!!) i, poc després, el TS va suspendre el judici. El TEDH no imposava cap multa a Espanya, ni obligava a revisar la sentència, ja que considerava que la mateixa ja era satisfacció suficient i que a España ja hi ha legislació interna sobre com aplicar les decisions d’Estrasburg. La resposta del insuperable TS és tornar-los a jutjar pels mateixos fets (com sempre, ells, passant a la història del Dret … ).

El dia 17 de desembre el TSJC mana que a l´ensenyament a Catalunya el 25 % de les hores lectives han de ser en castellà, suposo que per salvar esta llengua de la desaparició. I el mateix dia, amb una activitat judicial altíssima, el TC diu que és delicte cremar una bandera espanyola, al contrari que a la majoria de països del món avançat.
El dia 20 de desembre acusen Gonzalo Boye de blanquejar diners procedents del narcotràfic; la causa l´obre la jutgessa Maria Tardón, que va ser regidora del PP a Madrid (ufffffffff) i és el fiscal Ignacio De Lucas que, segons Boye, va posar en llibertat un assassí a canvi d´involucrar-lo a ell a la causa. Continuen els problemes per Boye des de que porta la defensa de Puigdemont.

El dia 7 de gener de 2021 ja, Brusel.les diu que no extradirà a Lluís Puig tal com demanava el TS, perquè este tribunal no és competent, i per tant el mateix es pot aplicar a la resta de presos polítics jutjats i condemnats per este tribunal; i ja és la tercera vegada que Europa li diu això a Espanya, però es veu que no ho acaben d’entendre.
El dia 11 de gener Adrià Carrasco torna a casa, de l’exili, després d’aixecar-se la seua causa per terrorisme, per haver fet talls de carreteres (eu … ).

El dia 13 de gener el PP, Vox i el PSOE voten en contra d’investigar al ciutadà Juan Carlos quan els lletrats de Las Cortes havien donat llum verda; la ministra de defensa (no sé si d’Espanya o de la monarquia) diu que ells tenen la postura de “apoyo a la monarquía” ( jo crec que necessitaran un puntal de lledoner per aguantar-la) i, a més, la Moncloa reconeix que paga amb fons de Patrimonio Nacional (que són aquelles coses que paguem tots perquè les gaudesquen uns pocs) els assistents de Juan Carlos “siguiendo la tramitación habitual “…

El dia 21 de gener el TSJC (hauran d´incrementar-los el sou, per la feinada que fan) condemna al Conseller Solé a un any d’inhabilitació per l’1-O per facilitar la votació quan era alcalde d´Agramunt, basant-se en dos articles de dos jubilats a una revista local (este conseller és el que porta l’organització de les eleccions … ); i el mateix dia, el mateix tribunal obliga a fer les eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer, argumentatnt que si no es fan eleccions ràpidament a Catalunya “entrem en un període perllongat de provisionalitat que afecta el normal funcionament de les institucions “( Hi estic d’acord, però llavors què farem amb el CGPJ? Porten més de dos anys amb el mandat caducat) També argumenten que a Catalunya “hi ha un interés públic especialment intens en fer les eleccions “( jo pensava en la meua ignorància que els tribunals es dedicaven a jutjar fets, i no sabia que podien llegir les ments de les persones).

I finalment, el dia 29 de gener l’Audiència Nacional li diu a Hasel que té deu dies per ingressar a presó per enaltiment del terrorisme i injúries al rei.

Pos sí, el que tenim és un poder polític que gestiona un deute superior al PIB, que no s’atreveix a posar mesures dures i curtes per la Covid i no estes d’ara que es convertiran en cròniques i no tallaran els indicadors; tenim un exèrcit que va camí de fer com a Birmània i ningú li diu res; tenim un poder judicial que ja ho ordena tot i creix i creix, i tampoc el poder polític li posa fre i tenim una monarquia que potser desapareixeria si es fes un referèndum. Això és Espanya. Tanco amb dos cites més de la Bíblia i tant de bo que les puguen llegir jutges i polítics. Diu Isaïes parlant de Jerusalem 1:23 : ” Els teus governants són uns bandolers, companys de lladres. Tots busquen els suborns, van darrere els obsequis. No defensen els orfes, no admeten el plany que els adrecen les viudes”. I també podrien llegir Proverbis 13:9 i 10: ” El just és llum que s’aviva, el malvat és llàntia que s´apaga. 10 L´orgullós no crea més que conflictes; és savi el qui es deixa aconsellar”. I en el següent article, ja tindrem Govern a Catalunya i parlarem de Bárcenas, de Rajoy i d’alguns polítics que vomiten odi constantment.

Professor de secundària.