El Joventut de Badalona, després d’haver superat el seu ‘tourmalet’ particular davant els dos equips que comanden la taula, el Barça i el Lima-Horta, afronten un nou compromís davant un dels rivals que estan immersos en la lluita per les posicions capdavanteres, el Sant Adrià.

Tot i això, després de medir-se al segon classificat les badalonines van sortir reforçades d’aquest enfrontament on només van perdre de sis punts de diferiència (54-60) i encaren aquest partit amb la intenció de retrobar-se amb la victòria. Les companyes de l’ampostina Paula Curto, en el primer any que militen a la categoria després de l’ascens aconseguit la campanya passada, estan fent una temporada de notable alt, on han sumat deu victòries i vuit derrotes, i aspiren a estar dintre les vuit primeres places que donen lloc a promocionar per l’ascens de categoria.

Per aconseguir aquesta fita, que seria històrica per al club verd-i-negre, tindrà un calendari propici en aquesta recta final del campionat de lliga on tan sols es creuarà contra un dels cinc primers classificats, l’Advisoria Maresme, d’aquí a tres jornades. En el primer tram de la lliga va ser quan el conjunt de Badalona va revifar i es va situar entre les posicions capdavanteres del grup, sumant sis victòries i encaixant dues derrotes davant el Segle XXI i el conjunt maresmenc.

A la primera volta la Penya es va imposar per set punts de diferència (68-61) destacant l’ampostina Curto que va ser la màxima anotadora del partit amb vint-i-dos punts, amb quatre llençaments des de la línia de tres, dos cistelles de dos punts i encistellant sis tirs lliures. El partit arrancarà a les 12 del migdia al pavelló Marina Besós de Sant Adrià, amb arbitratge dels col·legiats Sandra Sànchez i Miquel Remisa.