Després dels positius registrats la setmana passada en el si de l’Esportiu Alabés Glorioses, les jugadores del conjunt gasteiztarra van iniciar conjuntament un procés d’aïllament per a previndre més casos de Covid-19 en la plantilla.

Conseqüentment, l’equip de Mikel Crespo va suspendre els entrenaments fins al dilluns 8 de febrer, pendent dels diferents tests als que han sigut sotmeses les futbolistes en els últims dies.

Aquestes proves han llançat un total de cinc casos diferents, dels quals tres ja han tornat a ser negatius després del període d’aïllament, així com la resta dels realitzats la tarda d’aquest dijous.

No obstant això, la falta d’activitat ha obligat les Gloriosas a sol·licitar a la RFEF l’ajornament del partit que aquest diumenge els havia d’enfrontar a CA Osasuna a la Ciutat Esportiva José Luis Compañón.

El Jutge de Competició, valorant els fets, ha estimat oportú posposar aquesta trobada, que es jugarà en “una nova data el més pròxima en el temps” i es disputarà “tan prompte com s’acrediten totes les circumstàncies” que ho permeten.

Amb aquest, són ja tres partits els que les Gloriosas tenen ajornats: els que els mesuraran a Seagull, Zaragoza CFF i Osasuna, respectivament.

Font: Alavés Gloriosas

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.