L’Ajuntament de l’Ampolla ha reparat els béns municipals i els desperfectes en carrers, rotondes i carreteres que va ocasionar el temporal Glòria. Les actuacions s’han realitzat a diferents punts del municipi; una d’elles ha estat la reconstrucció amb formigó del talús que hi ha a la carretera de Cap-Roig en el seu pas pel barranc del Baconé, el qual havia estat malmès per la baixada d’una gran quantitat d’aigua pel barranc.

Així mateix, a la rotonda situada prop de la zona lúdic-esportiva municipal i a l’avinguda Barranc de la Cervera s’han reposat els llambordins, les voreres i l’empredat interior de la rotonda, aquests elements estaven deteriorats o eren inexistents a causa d’aquell episodi meteorològic. D’altra banda, la baixada de les aigües del temporal Glòria per sota del pont d’accés a la urbanització de Meligó va provocar danys en aquest punt, per solucionar-ho s’ha reforçat el talús que hi ha en aquest lloc de la carretera. En aquest mateix indret, s’ha arranjat el tram inicial d’entrada a la urbanització amb doble tractament asfàltic.

També s’han reposat les zones enjardinades i el mobiliari urbà afectat pel temporal. En concret, al passeig de l’Arenal s’ha retirat un arbre que havia caigut, s’han reposat les vorades de jardinera, diversos llistons del terra del passeig, s’ha plantat nou arbrat, s’ha substituït el banc solar que va quedar malmès i no funcionava, i s’ha reposat part del cablejat d’acer de la barana del mirador on hi ha l’escultura del Papa Adrià VI. A la urbanització de Cap-Roig, s’han podat alguns pins i d’altres que havien caigut s’han extret. Al carrer Vista Alegre, s’ha retirat un arbre caigut, s’han reposat les vorades de jardinera, s’ha plantat nou arbrat i s’ha pavimentat la vorera afectada per la caiguda de l’arbre. L’import de totes aquestes actuacions ha estat de 49.902,64 euros, subvencionat majoritàriament per la Diputació de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.