Aquesta setmana s’han dut a terme les tasques de millora a les pistes de tennis municipals. Les millores han consistit en: l’adequació del paviment, pintar les parets i aplicar pintura esportiva al terra de la pista. També s’ha iniciat la substitució progressiva de la il·luminació existent per lluminàries LED de nova generació.

Josep Franch regidor d’Acció Esportiva: “Amb aquest tipus d’obres pretenem millorar i modernitzar progressivament tots els equipaments esportius municipals. Aquesta, en concret, és un compromís que havíem adquirit amb el club i que fa palesa la voluntat d’aquest govern municipal de treballar, conjuntament amb les entitats i els clubs esportius locals, perquè cap disciplina esportiva quedi enrere”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.