A la primera part el Logronyo va tenir les millors ocasions, però gràcies a l’ordre defensiu local es va poder arribar a la mitja part amb empat a zero. A l’Espanyol li va costar molt entrar en el partit. El vent en contra es notava a l’hora d’anar amunt.

Soldevila va salvar el gol visitant sota pals en el minut 36 i, després d’això, l’Espanyol va començar a despertar. A la segona part, ja amb el vent a favor, es va veure un Espanyol molt millor. La millora es va traduir en el gol de Nicart al minut 71. Eufòria i, després de la celebració, cap per mantenir el resultat.

I així va ser. El treball defensiu de l’Espanyol va ser increïble i va tenir premi. El Logronyo no va donar res per perdut fins al final i les arribades de perill eren constants en el tram final. L’Espanyol, per la seva banda, intentava aprofitar els espais que deixava enrere el Logronyo i fer el gol de la sentència, però no va arribar. Patiment fins a l’últim minut en un partit que, com bé va dir Rubén Casado en la prèvia, era una final.

Font: RCD Espanyol

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.