Després de dues suspensions consecutives, enfront el Granadilla de Tenerife i el desplaçament al camp de l’Athletic de Bilbao, finalment sembla que ara sí podran tornar a jugar les jugadores blaugranes en un partit de lliga. Tan sols ho han pogut fer aquest 2021 el derbi davant l’Espanyol (5-0), la semifinal de la Supercopa on van quedar eliminades de forma sorprenent davant l’Atlètic de Madrid (1-1), després d’una fatídica tanda de llençaments i davant el Rayo Vallecano, en el partit que va quedar ajornat de la cinquena jornada del campionat i on les jugadores de Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro, es van poder treure l’espina i van golejar de forma contundent amb un 7-0 final.

En la lliga, sembla ser que no tenen rival. Són líders tot i tenir fins a cinc partits ajornats: Levante, Eibar, Madrid CFF, Granadilla i Athletic Club. Després d’haver disputat dotze partits lideren la taula havent tots els punts en litigi (36); havent aconseguit un total de 78 gols (5,2 per partit), d’entre els quals han participat un total de setze jugadores diferents i tan sols havent encaixat dos gols. Amb aquests guarismes rebran diumenge a partir de les 12 del migdia la visita d’un Reial Madrid que ha crescut a mesura que han avançat les jornades i s’ha situat en segona posició del grup a només dos punts de les blaugrana (34) (tot i tenir tres partits més disputats que les catalanes).

Al partit d’anada les de Cortés i Navarro es va imposar de forma clara i contundent per 0 gols a 4. Ara veurem si la inactivitat d’aquests dos partits els juga en contra o pel contrari els dona un xic més de motivació per resoldre el clàssic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.