Arriba el derbi. El derbi on l’ampostina Paula Curto té dipositats molts records. Tornarà a visitar les instal·lacions blaugrana, després d’haver disputat les darreres temporades amb la camiseta blaugrana. Un derbi on per al Joventut de Badalona se li presenta un repte majúscul, davant un FC Barcelona que arriba líder indiscutible de la Lliga 2 femenina amb totes les victòries sumades en els setze partits disputats, sent l’equip màxim anotador de la competició i el que menys punts ha rebut.

Un partit on per a les verd-i-negres hi ha molt més a guanyar que a perdre, ja que entra dins els pronòstics la derrota davant el Barça, que té com a principal objectiu l’ascens a primera divisió mentre les badalonines parteixen amb la consolidació a la categoria, que tenen més que ben encarrilada.

A la primera volta, les verd-i-negres van perdre de 16 punts de diferència al Palau Olímpic tot i fer un bon partit, on va destacar l’aportació de la jugadora ampostina que va aconseguir 15 punts sent la màxima anotadora del seu equip. Intentarà ser tant eficaç aquesta vegada en un partit especial per a la del Montsià.

A hores d’ara el Joventut Femení són sisenes a la classificació amb 9 victòries i 6 derrotes, lluny del Barça que ja treu dues victòries d’avantatge a les seves inmediates perseguidores, el Lima Horta. El matx entre blaugranes i verd-i-negres començarà a les sis i cinc de la tarda al pavelló municipal de Sant Feliu de Llobregat, al Juan Carlos Navarro, amb arbitratge de Marc Garcia i Martí Seguí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.