La candidata del Partit Nacionalista de Catalunya a la demarcació de Tarragona, Àurea Rodríguez, s’ha presentat a tot el públic, especialment el jove, a través de Twitch, una plataforma de vídeo en directe. I ho ha fet jugant al Minecraft, un joc de construcció virtual en el que la candidata hi troba molts paral·lelismes en construir una nova Catalunya.

Així, Àurea Rodríguez s’ha convertit, segons anuncien des del PNC, en la primera política de Catalunya que ha utilitzat aquesta plataforma per presentar-se i arribar a la gent. Durant la sessió en directe, Rodríguez va presentar-se i explicar com veu ella el futur de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el conjunt de Catalunya, tot amb paral·lelismes amb el videojoc Minecraft. A més, qui participava podia fer arribar a través del xat les seues propostes i dubtes a la candidata, qui contestava a tot sense embuts.

El vídeo, de poc més de mitja hora de durada, ha quedat enregistrat al mateix perfil de la candidata i ja compta amb més de 600 visualitzacions.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.