Aquest cap de setmana no tindrem representació futbolística ebrenca a la Reto Iberdrola. Tant el compromís de l’Alavés Gloriosas de la roquetera Emma Martín al camp del Seagull (rival directe en la lluita per les places de promoció d’ascens) al grup nord B, com el Joventut Almassora de l’ampostina Anna Lizàrraga i la deltebrenca Fàtima Fabra al terreny de joc de l’Albacete, per les restriccions per la pandèmia vigents al territori valencià.

Ajornat per un positiu de les de Badalona

La Real Federación Española de Futbol confirmava l’ajornament del partit entre el CE Seagull i les Glorioses, corresponent a la jornada 11 de la Reto Iberdrola, per un cas positiu de Covid-19 a la plantilla del conjunt català que van transmetre a l’ens federatiu. La qual cosa va obligar a mantindre quarantena durant 10 dies a la majoria de les jugadores de l’equip.

Ara quedaran pendents de la ressolució del Jutge de Competició per saber la data per recuperar el partit “en una nova data el més pròxima en el temps (…) tan prompte com s’acrediten totes les circumstàncies que permetin la disputa d’aquest”.

Les vitorianes estaran molt pendents dels resultats que es donin en els altres compromisos de la segona jornada de la segona volta de lliga entre el Zaragoza i el Collerense, l’Athletic B-Espanyol B i el Barça B-Osasuna B, que podria emparellar a les blaugrana al capdamunt de la taula amb les blanc-i-blaves, cas que es puguin imposar davant les navarreses.

Les restriccions de València impedeixen el desplaçament

Les dures restriccions que ha imposat el Govern de la Generalitat valenciana en les quals es restringeix l’entrada i sortida de persones del territori de la Comunitat Valenciana fins al proper 31 de gener, ha impedit al Joventut Almassora que es pugui desplaçar a Albacete per disputar el seu compromís corresponent a l’onzena jornada del campionat, segona de la segona volta de lliga, i aquest 2021 encara no s’han pogut estrenar després d’haver ajornat la setmana passada davant la visita del Tenerife, actual segon classificat.

Ara amb aquests dos partits pendents, estaran molt pendents dels resultats d’aquesta jornada. L’empat entre el Levante ‘B’ i l’Alhama en l’últim minut amb l’empat del conjunt llevantinista de penal al temps de descompte (1-1) els afavoreix en principi, tenint en compte que el conjunt murcià és un rival directe i ara queda amb quatre punts de marge per davant a la classificació (marca les places d’ascens amb catorze punts després de cedir aquest empat). Aprofitant la jornada de descans de l’Aldaia (que és l’equip que el precedeix a la classificació amb 11 punts), estarà molt pendent del que passi a Tenerife en l’enfrontament que s’inicia a partir de les 20 hores del vespre aquest dissabte davant el València ‘B’ (equip que resta emparellat a 10 punts amb les castellonenques).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.