Un veí de Vinaròs de 62 anys i nacionalitat moldava ha mort aquest dimarts a Ulldecona en caure-li a sobre una pedra de grans dimensions mentre treballava, segons han informat els Mossos d’Esquadra. El cos policial ha rebut l’avís de l’accident cap a dos quarts de dotze del migdia. L’home manipulava peces de marbre d’una pedrera en el moment dels fets. Els Mossos indiquen que la pedra també ha provocat un tall de consideració a la cama de la víctima. Els serveis d’emergència s’han desplaçat a l’indret i malgrat que els professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han fet maniobres de reanimació cardiopulmonars al ferit, finalment ha mort.

La Unitat d’Investigació de la comissaria d’Amposta ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Autor: