Una persona ha mort aquest dissabte en l’incendi d’una casa a Garcia (Ribera d’Ebre). El foc s’ha produït en una planta baixa.

Quan els efectius dels Bombers de la Generalitat han arribat al lloc, amb 7 dotacions, i han accedit a l’interior de l’habitatge han localitzat l’home inconscient i els serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que l’han assistit n’han confirmat la mort.

L’incendi estava situat a la planta baixa de la casa, amb una concentració molt alta de càrrega de material cremant. A més, ha col·lapsat part del forjat que separa la planta baixa amb la primera planta, fet que ha dificultat les tasques d’extinció dels efectius dels bombers.

Al lloc, també s’han desplaçat els Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.