El Consell Comarcal del Montsià ha obert la convocatòria d’ajuts per l’adquisició de llibres i material escolar obligatori per a l’alumnat que estudia en centres d’educació de la comarca i  per  l’assistència a llars d’infants. Les partides de les subvencions són de 71.963,43 euros en l’ajut a l’adquisició de llibres escolars obligatoris i de 30.000 euros en el de l’assistència a llars d’infants durant el curs 2020-2021.

Les quantitats que es concediran són les consignades en el pressupost general del Consell Comarcal i d’acord amb el que determina el conveni signat entre el Consell Comarcal del Montsià i la Diputació de Tarragona. De manera que el màxim que es podrà rebre en els ajuts per a l’adquisició de llibres escolars seran 120 euros, mentre que en els ajuts per l’assistència a llars d’infants seran 150 euros quan sigui un Servei a mitjà pensió i 75 euros quan sigui un Servei d’externat amb un període limitat de deu mesos. Els imports màxims dels ajuts variaran en el cas d’infants amb risc familiar i a criteri dels equips tècnics de Serveis Socials.

Les famílies tenen fins el pròxim 15 de gener per presentar les seves sol·licituds als seus respectius centres d’educació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.