L’Ajuntament de Paüls ha senyalitzat tres nous itineraris de muntanya al massís del Port. Es tracta de tres rutes que s’inicien a la zona d’aparcament del Castell i van fins als Montsagres, la Punta de l’Aigua i les Coves Roges. S’ha instal·lat una cartellera amb informació sobre les rutes, el poble i el Parc Natural dels Ports i al llarg dels trajectes hi ha diferents panells i pivots indicatius. L’actuació ha comptat amb el suport del Parc Natural dels Ports i la col·laboració de l’Escola Sant Roc, el Centre Excursionista Trencacims i diverses persones a nivell individual.

D’altra banda, l’Ajuntament ha arranjat l’accés fins l’àrea recreativa de Sant Roc, amb el suport de la Diputació de Tarragona. En aquesta àrea, s’ha instal·lat una nova zona de joc, una actuació que també ha comptat amb el suport del Parc Natural dels Ports. “Fomentem la integració amb la natura, amb un lloc per poder jugar, però també gaudir de la fauna i l’entorn”, ha explicat l’alcalde Enric Adell (Per Paüls-AM). “L’aposta per un turisme de muntanya sostenible i de qualitat és decidida i hi continuarem destinant recursos”, conclou.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.