La pandèmia no va poder disfrutar de la gala de l’esport la temporada passada que finalment s’ha celebrat aquest dissabte a l’espai de premsa de l’Ajuntament de l’Aldea amb una gala prevista incialment pel passat 14 de març. L’acte va estar restringit al públic i es va desenvolupar amb les màximes mesures de prevenció i seguretat.

Josep Franch regidor d’Acció Esportiva: “Un cop més i amb la Gala de l’Esport Aldeà , es fa evident que l’Aldea disposa d’un teixit esportiu d’una qualitat enorme, fet que es constata amb els premis que hem donat a la Gala. 5 premis a la projecció esportiva , amb 5 modalitats d’espots diferents, que demostren la diversitat de disciplines esportives que practiquen els nostres joves. També hem entregat mencions especials, per aquelles entitats que porten anys i anys, lluitant i treballant perquè els esportistes puguin assolir les seus metes. Premis individuals com el de Núria Gas o Xavi Royo, dos esportistes que destaquen notablement en les seues categories de patinatge i rem. Dos premis esportius al de l’any 2019, que ni més ni menys que és  per al Grup Xou Petit del CP l’Aldea , com a campions del Món de patinatge , una fita històrica, i el de l’any 2020, que és per al 1er equip de la UE Aldeana, per un ascens de categoria a 2a Catalana, en un context de crisi molt complicat, però que és un clar d’exemple d’esperit lluitador del nostre poble. També dos sentits reconeixements a títol pòstum per dos grans senyors que van donar suport a l’esport aldeà fins a l’últim moment. Bé una Gala que ens ha de fer sentir #ogulldepoble de veure com un poble humil de 4000 habitants com és l’Aldea, pot arribar ha ser un referent esportiu reconegut internacionalment , gràcies a l’esforç , la voluntat i  la determinació de la seua gent”.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.