Dues persones han resultat ferides greus en un accident de trànsit que s’ha produït aquest dimecres a quarts de vuit del matí a la rotonda de l’entrada nord d’Ulldecona, a la carretera T-331, quan es dirigien al seu lloc de feina. Els ferits han estat traslladats en ambulància a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Segons que ha informat l’Ajuntament d’Ulldecona, en el sinistre només s’ha vist implicat el vehicle en què viatjaven les dues persones ferides i es desconeix les causes que l’han provocat. Les marques de frenada a terra corroboren que el vehicle no ha fet el gir per incorporar-se a la rotonda i ha seguit en línia recta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.