La candidata del Partit Demòcrata a la Presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, ha defensat el pacte de pressupostos al que ha arribat el seu partit amb el govern espanyol. Diu que dir no a tot en uns moments de crisi sanitària i social com els actuals demostra poca empatia amb la ciutadania. Ho ha dit en l’entrevista de l’Ebre al Dia de Canal Terres de l’Ebre on també ha defensat el camí possibilista i realista del PDeCAT cap a la independència.

Àngels Chacón qüestiona l’estratègia de confrontació amb l’Estat que defensa Junts i diu que dir no a tot en uns moments de crisi sanitària i social demostra poca empatia. La candidata a Presidenta del Partit Demòcrata es referia a la votació dels pressupostos generals de l’Estat, al qual el seu partit ha donat suport a canvi de noves inversions a Catalunya.

En l’entrevista de l’Ebre al Dia, Chacón ha defensat que la via del PDeCAT cap a la independència és “realista i possibilista” i ha posat en valor la necessitat de defensar un model de país propi, diferenciat d’altres formacions.

L’exconsellera d’Empresa i Coneixement, destituïda per Torra ara fa tres mesos, s’ha mostrat en desacord amb algunes decisions del govern sobre les mesures a aplicar durant la pandèmia. Creu que ha fet falta integrar les visions dels sectors afectats i del territori. De fet ha dit que s’haurien pogut aplicar unes mesures per l’àrea metropolitana i unes altres per la resta del territori.

 

 

Periodista.