El restaurant Sukomi de Tortosa regalarà durant el mes de desembre 30 menús a persones vulnerables de les Terres de l’Ebre. El gerent del restaurant, Jacob Coll, ha explicat que “des de Sukomi som conscients que hi ha moltes famílies que es troben en una situació de vulnerabilitat i per això hem decidit col·laborar aquest Nadal amb el Banc dels Aliments”.
El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha agraït la iniciativa i ha remarcat que a més “es tracta d’un pas més cap a la dignificació de les persones en situació de vulnerabilitat” perquè Sukomi entregarà el menú directament al domicili del beneficiari evitant així l’estigmatització i situacions incòmodes per aquelles persones que es veuen obligades a demanar l’ajuda.
“Actualment el perfil de la persona que es troba en una situació de vulnerabilitat ha canviat. Hi ha moltes persones que mai es podien imaginar trobar-se en aquesta situació”, ha explicat Ologaray, que ha afegit que “molts dels que actualment recorren a les ajudes de les entitats socials són persones que fa un any estaven treballant i que ara la pandèmia els ha deixat sense feina”.