El Bàsquet Cantaires Tortosa ha anunciat mitjançant un comunicat de la renúncia de Joan Reverté del seu càrrec de president de l’entitat. En l’escrit es fa referència al fet que “ha estat una petició pròpia i per motius personals i professionals” encara que ha sorprés molts dels socis i aficionats al bàsquet tortosí.

Reverté va ser escollit president del CB Cantaires al mes de maig de 2019 i formava part de la junta directiva des del juny del 2016, ocupant el càrrec de secretari, durant l’etapa com a màxim mandatari del club de Sisco Pepió, al que va substituir en el càrrec. Va encetar un nou projecte que tenia com a principal objectiu, el treball i promoció del bàsquet, sobretot amb els components dels equips del planter.

La Junta Directiva del CB Cantaires ha afegit al comunicat “l’agraïment a Joan Reverté per la seua dedicació i compromís amb l’entitat al llarg de tots aquests anys“. De moment, la resta de membres directius continuen al capdavant del club, procedint en tot moment d’acord amb els estatuts del club. De moment no hi ha substitut però ja s’està treballant en la incorporació que ocuparà la vacant que ha deixat Reverté i s’informarà de qualsevol novetat en el moment que es proudisca.