Dos vehicles han col·lidit aquest dijous al vespre al punt quilomètric 9 de l’autovia de Tortosa a l’Aldea (C-42) per causes que es desconeixen. L’accident ha passat als voltants de les 19.00 hores en direcció a l’Aldea i no ha provocat ferits, tot i que un dels vehicles a conseqüència de l’impacte ha bolcat. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, una ambulància del SEM i patrulles dels Mossos d’Esquadra. L’accident ha provocat retencions de trànsit que s’han normalitzat un cop el vehicle bolcat ha estat retirat de la via.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.