Per tu, per mi, vine! és l’eslògan de la campanya de suport a la restauració, el comerç i la cultura d’Amposta, tres dels sectors econòmics més castigats per la crisi sanitària, que llença l’Ajuntament d’Amposta coincidint amb la campanya de Nadal i Reis.

Els objectius d’aquesta iniciativa són visibilitzar la importància d’aquests tres sectors com a motor econòmic, social i cultural de la ciutat i aconseguir que la ciutadania hi doni suport consumint.

Sota la línia argumental que comprar als comerços, menjar als restaurants i bars o participar en les activitats culturals beneficia a tothom, la campanya té per imatge els protagonistes d’aquests sectors. I és que tot el material gràfic se centra en fotografies dels comerciants, restauradors i persones representatives del sector cultural amb mascareta i un somriure.

La campanya tindrà presència a cartelleres de diferents punts de la ciutat, insercions publicitàries en mitjans del territori i a través d’internet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.