La Direcció General de la Costa i el Mar treballa aquesta setmana en la reparació d’un tram de 500 metres de la platja de Riumar, al delta de l’Ebre, amb el transport de 5.000 metres cúbics de sorres que es troben acumulades a la zona nord de l’istme del Fangar, a uns dos quilòmetres.

L’actuació, segons l’organisme del Ministeri per a la Transició Ecològica, ha de permetre reforçar aquest tram, on el cordó dunar habilitat anteriorment ha quedat molt debilitat pels últims temporals de finals d’octubre i principis de novembre, dotant-lo d’una amplada de platja entre els 15 i els 25 metres. Això, asseguren en un comunicat, afavorirà la seva protecció durant pròximes llevantades, ajudant a esmorteir l’impacte i l’energia de l’onatge.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.