La consellera d’Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, ha manifestat que les línies estratègiques del Pla per a la protecció de delta de l’Ebre presentat pel Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO) són “una decepció i un despropòsit absolut i total”.

En declaracions al programa L’Ebre al Dia de Canal Terres de l’Ebre, Jordà ha assegurat que la proposta presentada no “escolta el territori”. La consellera ha recordat que el Ministeri “té l’obligació de preservar el domini Públic Marítim terrestre” i en aquest cas “ni tan sols acaben coses que ja tenen començades” com ara el camí de guarda de la badia dels Alfacs.

La responsable del DARP ha assegurat que lluitaran al costat dels ajuntaments per aconseguir que es duguin a terme les accions necessàries per afrontar problemes com el de la regressió i ha recordat que amb els Fons Europeus “hi ha una oportunitat única” per poder executar les actuacions necessàries.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.