El cantant de la banda ampostina Junior’s, Adam Ainouz, ha tornat a conquistar el públic de ‘La Voz’, el programa de talents musicals d’Antena 3. Ainouz va aconseguir passar la semifinal de l’equip d’Alejandro Sanz amb una gran tècnica vocal i mostrant una magnífica destresa amb el piano, arribant la nit de divendres a una de les rondes finals amb la cançó ‘Oye’, adaptació de la cançó ‘Listen’ que Beyoncé interpreta a la pel·lícula Dreamgirls.

En esta ocasió, Ainouz ha aparcat el piano i s’ha centrat en la tècnica vocal i l’actuació, en la que ha combinat l’anglès i el castellà. La versió Oye/Listen ha colpit tan el públic com els entrenadors (anomenats couaches al programa). Precisament, el seu entrenador, Alejandro Sanz, ha alabat l’ús dels dos idiomes i la seua entrega a l’actuació i a la professió.

Després de totes les actuacions, el públic ha votat per Rafael Ruiz, mentre que Alejandro Sanz s’ha decantat per Adam Ainouz. Cap dels dos no podien contenir la felicitat i s’han mostrat molt orgullosos pel seu gran esforç. Així, els membres de l’equip d’Alejandro Sanz, Rafael Ruiz i Adam Ainouz, han estat els elegits com a semifinalistes en esta edició de ‘La Voz’ després de les seues magnífiques actuacions i deixar a tots amb la boca oberta.

A la semifinal general del pròxim divendres, Adam es veurà les cares, o les veus amb Rafael Ruiz (el seu company d’erquip, Rafael Ruiz, Kelly i Paula Espinosa (de l’equip de Laura Pausini), Roger Padrós i Miguelichi López (classificats de l’equip de Pablo López) i Johanna Polvillo i ‘Curricé’ (pertanyents a l’equip d’Antonio Orozco). Com a novetat, en esta edició de ‘La Voz’ no es comptarà amb equips a n’esta ronda final. La votació popular serà la que decidirà els finalistes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.