Pepet i Marieta llança aquest divendres ‘La Vacuna’, el primer dels senzills que anirà publicant esglaonadament al llarg del pròxim 2021 i que acabaran donant forma al seu nou disc. El tema, que en paraules del propi Josep Bordes –cantant i alma mater del grup- bascula musicalment cap a un “reggaeton suau”, ha comptat amb la participació del duet mataroní The Tyets. La lletra identifica l’amor com el gran impuls vital, especialment en el context de moments de crisi com l’actual, i deixa entreveure també un joc romàntic i sexual. Novament, i com ja ha fet amb els últims temes que ha publicat, Pepet i Marieta ha optat per difondre la seva nova música a partir de singles presentats amb el format de videoclip des de la plataforma YouTube.

A banda del llançament del nou single, ‘La vacuna’ també dona nom a l’espectacle a quatre mans que Bordes ha produït juntament amb Maria Cruz. Adaptat a les restriccions derivades de la pandèmia del coronavirus, ja l’han presentant amb diversos concerts en línia i estan ja preparant una gira de presentació per a principis de 2021.

 

Autor: