Una dona ha resultat morta com a conseqüència d’una topada frontal entre el turisme que conduïa i un camió a la carretera T-3311, a l’altura del terme municipal d’Ulldecona. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident s’ha produït poc abans de les cinc de la tarda al punt quilomètric 11 de la via que uneix les poblacions de la Galera i la Sénia. Com a conseqüència del xoc, a més, ha resultat ferida en estat crític una altra passatgera del turisme i el conductor del camió es troba ferit menys greu. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes del sinistre. La víctima mortal, M.E.F., de 29 anys, de nacionalitat romanesa,  era veïna de la Sènia.

Arran de la incidència, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa i s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers, que han hagut d’efectuar tasques d’excarceració, així com cinc ambulàncies del SEM.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.