La matinada del passat diumenge 14 de novembre agents dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de les Policies Locals de Deltebre i Tortosa, van denunciar els assistents a dues festes prohibides.

La primera de les actuacions va produir-se sobre les 00.30h en una masia de la localitat de Deltebre, concretament a la carretera de la Marquesa. Els agents van localitzar una festa amb vuit persones ballant i consumint begudes, sense cap tipus de mesura de seguretat sanitària. Tots els assistents van ser denunciats per incomplir les mesures de seguretat i no respectar el confinament nocturn.

D’altra banda, la mateixa matinada, sobre les 3.30h, es va localitzar una altra festa en una nau ubicada al camí de Sant Jordi a Tortosa, on es reproduïa música i es servien begudes. En aquest cas, es van denunciar deu persones per no respectar les mesures de seguretat de la covid-19 ni el confinament nocturn.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.