El jesusenc Jeremy Alcoba es va proclamar aquest diumenge al Gran Premi de València, millor ‘rookie’ de la temporada del debut a Moto3, el dia que complia dinou anys. El pilot de Gresini Team, va tornar a protagonitzar una meteòrica remuntada sortint des de la cinquena línia de la graella de sortida i finalment va acabar en una meritòria desena posició després d’avançar en l’última volta a l’escocès John McPhee i assegurant-se un lloc dins al Top10 a la cursa celebrada a Xest.

La quinzena es disputarà el pròxim cap de setmana al circuit portuguès de Portimao. De moment és líder de la classificació general Albert Arenas (Aspar Team-KTM), amb 170 punts, seguit a tan sols 8 del japonès Ai Ogura (Honda Team Asia) i a 11 de l’italià Tony Arbolino (Snipers Team-Honda).

Alcoba es manté en tretzena posició, però reduint diferències amb relació al seu company d’equip, l’argentí Gabri Rodrigo que marca l’últim lloc del Top-10. L’ebrenc suma ara 71 punts, a 9 de la desena posició del Mundial. El títol de rookie de l’any ja el tè assegurat, tenint en compte que el seu primer rival directe, és Deniz Öncu (Red Bull Tech 3-KTM), campió de l’Asia Talent Cup el 2017, ocupa la dissetena posició amb 44 punts, a 27 punts del jesusenc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.