La portada de l’edició en paper número 955 del Setmanari L’EBRE dedica el titular principal a l’impacte de la Covid-19 sobre la limitada capacitat de llits UCI a l’hospital Verge de la Cinta, on els infectats que requerixen cures intensives ocupen 25 dels 29 llits habilitats excepcionalment, 18 més que els que tenia originalment la unitat.

La imatge principal és per a una captura de pantalla d’un dels vídeos exhibits durant el judici del 17-A, en què l’autor dels atropellaments a la Rambla llançava entre rialles amenaces a les seues futures víctimes des del xalet d’Alcanar on preparaven els explosius. També es fa referència a la portada al suplement especial de 10 pàgines sobre motor i a una notícia singular sobre el sector: Seat estudia com fabricar peces de cotxes amb la pellofa de l’arròs de la Cambra Arrossera del Montsià.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.