El partit corresponent a la sisena jornada de la lliga LEB Plata que havia d’enfrontar al CB Benicarló dels entrenadors tortosins Jordi Adell i el seu ajudant Xavi Fernández, que els tenia que enfrontar al Club Bàsquet Cornellà ha hagut de ser ajornat per casos positius de Covid-19 en les files del conjunt català. De moment no hi ha data de recuperació per al partit.

Els benicarlandos afrontaven el partit després de sumar la seva segona victòria la setmana passada, i buscaven la primera victòria a casa de la temporada després d’haver perdut els anteriors compromisos a casa davant el FC Barcelona B (63-64) i l’Albacete (69-87). És el primer cop que no poden disputar un partit a causa del Coronavirus, mentre que els barcelonins la pandèmia de moment només els ha deixat disputar dos partits: una victòria a domicili a la pista del Pardinyes (69-75) i una derrota contundent davant l’Albacete Bàsquet (68-85).

Els castellonencs disputaran el proper cap de setmana el compromís a les Illes Canàries enfront el Gran Canària diumenge a partir de les 10:30 hores del matí si la pandèmia no ho evita. El pròxim partit a casa serà el que disputaran d’aquí a quinze dies davant el coer de la categoria, el FG la Roda d’Albacete que no coneix la victòria fins al moment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.