El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat 10 joves d’entre 17 i 19 anys, tutelats o extutelats per l’administració de la Generalitat, durant un període de dotze mesos en el marc del programa Treball i Formació. Aquests joves s’han incorporat a la brigada del Consell Comarcal i realitzen tasques de conservació i millora de la Via Verda i d’altres espais de l’edifici comarcal.

El president de la institució, Xavier Faura, ha donat la benvinguda als nous treballadors i els ha explicat el desenvolupament del programa d’inserció laboral del qual formen part. Concretament, es tracta de la línia Jove del programa Treball i Formació, que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya, per tal de millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades amb més dificultats d’inserció. “Aquest contracte és el seu primer contacte amb el món laboral, els permetrà l’emancipació i la integració social”, ha explicat el president del Consell Comarcal.

A més, els joves rebran formació en competències transversals. Així, realitzaran 80 hores de formació, 30 de les quals destinades a competències digitals bàsiques, 30 hores més a treball en equip i 20 hores en habilitats de comunicació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.