El cap de setmana del 14 i 15 de novembre no es podran disputar els partits de competició oficial d’àmbit territorial de cap modalitat i categoria, ni enfrontaments amistosos, independentment de la decisió que es prengui per part del Govern de la Generalitat de Catalunya, ha anunciat la Federació Catalana de Futbol.

La Federació ha pres aquesta decisió d’acord amb el Protocol a seguir en les competicions, per tal de minimitzar el risc de contagi de la Covid-19 i amb l’ànim de prevenir possibles lesions, ja que resulta inviable la celebració d’aquests partits de competició oficial sense que els equips hagin disposat d’un mínim de dies d’entrenament i de convivència estable.

Els equips que participen en competicions d’àmbit professional i/o estatal estan exempts d’aquesta prohibició.

L’ens federatiu estima que per tal de poder reprendre les competicions oficials amb seguretat, tots els equips hauran de disposar d’un període mínim d’una setmana per dur a terme entrenaments previs, període que es podria ampliar si la inactivitat es perllonga.

La darrera decisió presa pel Govern de la Generalitat de Catalunya sobre la prohibició de disputar partits i fer pràctica d’entrenaments pels equips adscrits a competicions territorials finalitza el proper divendres 13 de novembre, i a data d’avui encara no es coneix si aquestes mesures es prorrogaran per més dies. De seguida que es coneguin els nous acords del Govern de la Generalitat respecte les restriccions aplicades a la pràctica esportiva la FCF informarà a tots els clubs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.