Afortunadament, l’edició d’enguany d’Expoclick se celebrarà, però en format digital. Per no esperar a fer una edició presencial el 2021, l’organització ha reformulat Expoclick 2020 per tal que, en plena pandèmia, es mantingue esta fira dels amants del joc. Així, s’ha buscat la forma de mantenir el buscaclicks i els concursos de diorames i d’Instagram de la fira, habitual la segona quinzena de novembre, que omple el pavelló firal 1 d’Octubre d’Amposta de clicks i diorames.

Així, del 9 al 15 de novembre, no veurem les corredisses de la canalla per tot el pavelló firal per trobar els clicks amagats amb l’escut d’Amposta. Com a alternativa, comerços de la ciutat acolliran una vintena de dioramis als seus aparadors i en 14 d’ells es podran trobar els clicks amagats. Com és habitual, per poder-hi participar caldrà enviar, via formulari digital, el número de diorama on es troba cadascuna de les figures. D’entre totes les respostes se sortejaran diferents premis el 16 de novembre a través de les xarxes socials oficials d’Expoclick.

L’altre concurs habitual de la fira de clicks, el de diorames, enguany serà des de casa. Les persones que hi vulguen participar hauran de fer el muntatge amb els clicks i qualsevol dels complements de Playmobil, fer-li fotografies i pujar-les a través de la pàgina oficial d’Expoclick.

Finalment, el concurs de fotografia pretén despertar la creativitat dels seguidors de Playmobil. Amb temàtica lliure, qui hi participe haurà de seguir el perfil d’Instagram de l’Ajuntament d’Amposta (@ajamposta) i publicar la fotografia a la mateixa xarxa social amb un títol que la descrigue, afegint-hi l’etiqueta #concursexpoclick2020. Es pot utilitzar qualsevol mena d’espai i fotografiar els clicks i elements. Les fotos han de ser pròpies i no es poden plagiar d’altres ja existents. No es podran fer fotomuntatges i la foto concursant ha de tenir un mínim de qualitat. Es pot consultar tot a expoclick.amposta.cat.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.