A mitjans d’octubre, l’Associació sense ànim de lucre Can Flix AMPARE va anunciar que segurament a finals d’any deixarien de gestionar les protectores de Flix i Móra la Nova perquè no donaven a l’abast.

Des d’aquest anunci, l’Associació i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre estan treballant per trobar-hi una solució i, així, evitar-ne el tancament. Arran de l’anunci de tancament, Can Flix AMPARE asseguren que han rebut molt suport i que això els ha donat forces per tirar endavant. A més, moltes persones s’han interessat en adoptar aquells gossos que normalment hi ha més dificultat per trobar-los una família. Aquest és el cas de la Gueta, després d’estar 11 anys vivint a la protectora avui aquesta família ve a buscar-la.

Des de l’anunci del possible tancament, una cinquena de gossos han tingut la mateixa sort que la Gueta.

 

Vídeo emès a Canal Terres de l’Ebre.

 

Autor:

Periodista