Degut a l’actual situació de pandèmia coneguda per tothom, i tenint en compte les previsions a curt i mig termini, la direcció tècnica del Bàsquet Cantaires Tortosa s’ha vist forçada a cancel·lar el I Torneig de Nadal Ciutat de Tortosa que s’havia de celebrar a la capital del Baix Ebre entre els propers 27 i 30 de desembre. Tot i les ganes que tenien de poder organitzar aquest esdeveniment esportiu, per responsabilitat, i seguint els consells de les autoritats corresponents, han decidit ajornar-lo amb l’esperança de poder reactivar l’activitat esportiva aviat.

Cal tenir en compte que els diferents equips del Cantaires, seguint les obligacions de la Generalitat de Catalunya i el PROCICAT, des de divendres passat, han aturat totes les activitats esportives i han suspès els entrenaments a causa de la greu situació sanitària que viu Catalunya per culpa del Coronavirus.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.