La Fiscalia demana tres anys i dos mesos de presó per a un veí de Poblenou de 70 anys que va acudir al col·legi electoral el 10-N armat amb un revòlver de 38 milimetres especial. L’acusa d’un delicte de tinença il·licita d’arma de foc i un altre de perturbació de l’ordre electoral

Els fets van passar durant la jornada de les eleccions generals del 10 de novembre, a un quart de quatre de la tarda, a l’únic col·legi electoral de Poblenou. L’home portava l’arma amagada però de la butxaca li sobresortia el canó, la qual cosa va alertar el policia local encarregat de la vigilància de la seu electoral, que va aconseguir desarmar-lo ràpidament. També portava 6 cartutxos de calibre 29. El veí va ser detingut i posat a disposició judicial. La policia va comprovar posteriorment que l’arma tenia el número d’identificació esborrat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.