El brot de covid que afecta l’Hospital Comarcal d’Amposta ha obligat a confinar 6 metges del centre sanitari i a reestructurar les Urgències. El servei estarà en funcionament en horari diürn, de vuit del matí a vuit del vespre. Durant la nit el servei estarà tancat i es recomana a la ciutadania trucar al 061 per a urgències lleus, des d’on se’ls derivarà on correspongui. A l’exterior del centre hospitalari hi haurà un VIR (Vehicle d’Intervenció Ràpida) per desplaçar-se on es requereixi i s’incorpora una ambulància nocturna al CAP d’Amposta per atendre urgències.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.