La portada de l’edició en paper número 952 del Setmanari L’EBRE dedica tota la portada a temes Covid, des de les primeres explicacions de Padesa arran del segon brot a l’empresa detectat a la planta d’Amposta, defensant-se dels atacs i reivindicant que no han posat mai en perill la seguretat dels treballadors, fins a una imatge de les protestes diàries que han protagonitzat els restauradors durant la primera setmana de tancament forçat dels establiments. Un altre dels protagonistes de la portada és el tortosí Satur Voltes, que en el suplement de Salut explica la seua dramàtica experiència amb la Covid: va estar més de 50 dies ingressat, més de 30 a l’UMI i més de 20 en coma induït.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.