El PSC de Tortosa s’ha solidaritzat amb el sector de la restauració, el comerç i els serveis personals i ha presentat una moció al ple de l’Ajuntament que reclama ajudes al Govern de la Generalitat a fons perdut per aquests col·lectius . El portaveu socialista Enric Roig ha denunciat “la manca de previsió i planificació del Govern” pel tancament d’aquests establiments arran de l’evolució de la pandèmia de la covid-19.

“La mesura de tancament d’aquests locals tindrà una clara afectació per a l’economia local i creiem que la quantitat anunciada per la Generalitat de 40 milions d’euros no és suficient per cobrir les despeses del tancament d’un sector tan important per a Tortosa”, ha dit Roig. “Demanem que els ajuts al sector siguin immediats i a fons perdut per tal d’evitar més tancaments”, ha afegit.

Els socialistes també han fet una crida a la població per consumir menjar per emportar dels bars i restaurants de Tortosa i demanen als restauradors que donin els excedents alimentaris als més necessitats.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.