Este cap de setmana també arrenca la Segona Divisió B, on esta temporada tindrem fins a 6 jugadors ebrencs. Pol Prats al Nàstic de Tarragona, Andreu Guiu al Llagostera-Costa Brava, Manel Royo al CD Ebro, Víctor Curto al Real Múrcia, Andreu Arasa a l’Atlètic San Luqueño i Gerard Verge al San Fernando de Càdis.

El Nàstic de Tarragona, del jove extrem de Paüls, Pol Prats, arrancarà la temporada diumenge a l’estadi Johan Cruyff contra un renovat Barça B. Els granes arribaran al primer partit de lliga després d’haver superat clarament per 0-2 a l’Ebro als setzens de final de la Copa Federació.

I precísament, amb el CD Ebro, del grup 2 subgrup B, tindrem al defensa canareu Manel Royo, que va arribar al conjunt aragonés al mercat d’hivern de la temporada passada L’Ebro havia de debutar diumenge contra el Logronyés però el partit s’ha ajornat per casos positius de Coronavirus al Logronyés.

El mitja punta de Marçà, format a les categories inferiors del Mora d’Ebre, Andreu Guiu, debutarà en lliga amb el Llagostera-CostaBrava contra l’Andorra. Un Andreu Guiu, que per cert, arribarà en confiança, després de marcar, dimecres, el seu 1r gol amb el Llagostera, en la copa federació. El Llagostera es va imposar per 2-1 a l’Ejea i jugarà els vuitens contra el Nàstic. Dóna el cas que tant el Nàstic de Tarragona com el conjunt gironí juguen al grup 3 subgrup A en aquesta primera fase del campionat.

Baixem una mica cap al sud i parem a Múrcia. On el davanter tortosí Víctor Curto afrontarà la seva 6a temporada consecutiva amb el Real Múrcia al grup 4 dintre el subgrup B. El conjunt murcià havia de debutar dissabte contra el filial del Granada, però el partit també s’ha suspès per positius de la Covid-19 al conjunt granadí.

A Andalusia, el jugador de Santa Bàrbara Andreu Arasa, debutarà diumenge amb el San Luqueño contra un dels rivals més forts, el Recreativo de Huelva. El jove extrem de 20 anys es va incorporar a les files del conjunt verd-i-negre a principis d’anys després de passar pel juvenil i filial del Mallorca i les canteres de Barça i Saragossa. I encara a terres andaluses, a la província de Càdis, el senienc Gerard Verge debutarà en partit oficial en lo CD San Fernando dintre el grup 4 al subgrup A, el mateix on trobem al jugador planer. L’atacant va arribar procedent del Recreativo de Huelva l’últim dia de mercat.

Els horaris dels partits són els següents:

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.